Om butikken

I hjertet af Rold Skov ligger Skørping, og i hjertet af Skørping ligger Garndamen – og har ligget her siden august 2006.

Her finder du et stort og velassorteret udvalg af garn i mange kvaliteter, både fra store mærker som Filcolana, Sandnes, Hjertegarn, Cewec og Lang Yarns og lokalt, håndfarvet garn fra Handdyed.dk – der er helt sikkert noget for enhver smag.

Meget mere end garn

Ud over garn har Garndamen et bredt udvalg af bøger om strik og hækling samt opskrifter i hæfter og enkeltvis og masser af tilbehør som strikkepinde (bl.a. KnitPro og Addi), hæklenåle, knapper, målebånd og meget andet. Så står du og mangler et strikketøj – eller bare noget til at komme videre – er der råd for det.

Hos Garndamen er alle velkomne, og der er altid en venlig og hjælpsom betjening. Du kan få gode råd om alt før, under og efter projektet. Der er hjælp at hente til at vælge garn og opskrift, til at komme i gang, til at komme videre, hvis du går i stå, og til at fikse eventuelle fejl, uanset om du er begynder eller mere erfaren.

Om mig

Jeg har altid haft en passion for strikketøj, og har strikket lige siden jeg var 5-6 år gammel.

Da jeg som teenager var på strøgtur med mine veninder, gik de andre i tøjbutikker, mens jeg gik i garnbutikker. Jeg har altid hygget mig med at strikke.

Nordjylland garn